Start » Surówki

Surówka z czarnej rzepy i jabłka

10 grudnia 2012 0 Komentarzy

Szybko, prosto i ostro, czyli surówka z rzepą. Ze względu na specyficzny smak, warto ją podać do bardziej neutralnych, delikatnych potraw.

surowka z rzepy i jablka

surowka z rzepy i jablka

 

  • obrana czarna rzepa
  • jabłko ze skórką
  • 150- 200 ml jogurtu naturalnego
  • sól

 

Rzepę i jabłko zetrzeć na plasterki, wymieszać z jogurtem, przyprawić solą.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dodaj komentarz!

Dodaj komentarz lub trackback ze swojej strony. Możesz także śledzić komentarze w kanale RSS.

Bądź miły. Dbaj o poprawność gramatyczną. Pisz na temat. Nie spamuj.

Możesz używać następujących poleceń:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blog współpracuje z serwisem Gravatar. Aby wyświetlić swój avatar przy komentarzu, zarejestruj się na Gravatar.

Proszę pozostawić te dwa pola tak jak są: